0
Tenis

Tennis-WTA 250 Serbia Ladies Open 2021 Olga Danilovic v Kamilla Rakhimova (RUS) Beograd, 18.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NIJE USPELA OLGA: Žaber nakon preokreta izbacila Danilovićevu sa RG!

Objavljeno: 03.06.23 u 23:50

Tako blizu a tako daleko

Srpska teniserka, Olga Danilović, poražena je od Ons Žaber u trećem kolu Rolan Garosa sa 1:2, po setovima 4:6/6:4/6:2 nakon nešto više od dva sata igre.

Imala je lepu priliku naša predstavnica da napravi iznenađenje i eliminiše 7. teniserku sveta ali ipak nije uspela. Olga je dosta sigurno otvorila meč, nije mnogo grešila i dolazila je lakih poena. Pri rezultatu 4:3, Danilovićeva je uzela brejk svojoj protivnici ali već u narednom gemu gubi voj servis. Nije pala 105. teniserka sveta, već je u narednom gemu još jednom brejknula Tunižanku i došla do prvog seta, 4:6.

 

 

Drugi set je krenuo isto, s tim da je Ons sada prva uzela servis rivalki. Olga je uspela da se vrati ali onda gem sa dve duple greške i praktično poklanja svojoj protivnici set. To je bila prelomna tačka meča, pošto je bilo evidentno da je Danilovićeva u odlučujućem setu bila nervozna, što je rezultiralo sa čak 16 neiznuđenih grešaka i svega 5 vinera.

Žaber je čak 3 puta uspela da brejkne Srpkinju i zasluženo prolazi u osminu finala, gde će igrati protiv Amerikanke, Bernarde Pere.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter