0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILIJAŠ O GURANJU KATAIJA I BORJANA U DRUGI PLAN: Velika hrabrost, a sud su samo rezultati!

Objavljeno: 03.06.23 u 11:08

On tvrdi da su samo rezultati bitni.

Nenad Milijaš je praktično postao sinonim sa Crvenom zvezdom. Nekadašnji kapiten crveno-belih je gotovo deceniju bez prestanka u klubu, što kao igrač, što kao deo stručnog štaba, ali shvatio je da je napokon vreme da se otisne u novu avanturu i napusti Marakanu. Naravno, malo je ljudi sa više kredibiliteta koji mogu da pričaju o Baharovim potezima, a evo šta nekadašnji igrač Vulvsa kaže.

On je u podkastu Miljanov korner na portalu Sputnjik.rs, poručio kako se radi o izuzetno hrabrom potezu novog trenera.

„Milan Borjan je neko ko je dao mnogo Zvezdi. Možda i najviše od svih igrača što su trenutno tu. Kao kapiten sjajno je odrađivao posao, posebno u velikim utakmicama u Evropi. Ali to je to odluka novog šefa, to je taj surovi profesionalizam. U svakom slučaju, hrabar potez trenera kojim je pokazao da zna šta hoće i kako hoće. Borjan je profesionalac, mora sve to da prihvati i da pokuša da se vrati. Nikome nije prijatno da tako nešto čuje. Naravno, što pre treba da se probudiš i da vidiš kako ćeš da se boriš dalje“.

Sigurno mesto u startnih 11 nema ni jedan od najve’ih miljenika navijača.

„Aleksandar Katai je majstor. Dao je toliko golova, rešio verovatno najviše utakmica u Superligi. Velike su to odluke, velike promene… Ali hajde da sačekamo, videćemo kako će se ti novi igrači uklopiti, da vidimo kako će sve da krene… Kažem, velika hrabrost i to ne može niko da ospori. E sad, da li je dobro ili nije, na kraju će da sude rezultati. Ako budu dobri, sve će to brzo da se zaboravi. Jer ovaj klub je veći od bilo kog pojedinca. To se pokazalo puno puta do sada. Najvažnije je da Zvezda ima rezultat, da su navijači zadovoljni. A svi pojedinici koje smo nabrajali, i oni što će doći – klub je veći od njih. Sigurno da je klub više dao njima, nego što su oni klubu. A svako se trudi da da najviše što može„.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter