0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PSG_inside

MESI SE OPROSTIO OD PSŽ-A: Kratka poruka Argentinca za kraj jedne ere!

Objavljeno: 03.06.23 u 17:50

Čeka se sledeća njegova odluka

Lionel Mesi se danas oprostio od Pari Sen Žermena i potvrdio da će poslednju utakmicu sezone odigrati protiv Klermona na Parku Prinčeva. Nakon mesecima spekulacija o njegovom odlasku, argentinski fudbaler je putem ESPN-a uputio poruku javnosti u kojoj se zahvalio klubu na prelepom iskustvu u Parizu.

– Srećan sam što sam imao priliku da igram za PSŽ. Zaista sam uživao da igram u ovom timu, sa tako dobrim igračima. Želim da se zahvalim klubu na prelepom iskustvu u Parizu – poručio je Mesi.

Iako je očekivao da će saradnja sa PSŽ-om biti uspešna ljubavna priča, Mesi je doživeo teške trenutke u poslednjim nedeljama. Kritike navijača zbog nedovoljnog zalaganja na terenu i neuspeha u Ligi šampiona su ga pratile, a zvižduci s tribina postali su sve češći.

Sada se postavlja pitanje gde će Mesi nastaviti karijeru. Al Hilal iz Saudijske Arabije navodno nudi nezapamćene uslove fudbaleru i dao mu je rok do 6. juna da donese odluku. Španski mediji tvrde da je Al Hilal ponudio Mesi neverovatnih 350 miliona evra godišnje, ali Argentinac još uvek nije dao odgovor.

U međuvremenu, u Barseloni se nadaju da bi Mesi mogao da se vrati u klub u kojem je započeo svoju karijeru i ostvario najveće uspehe. Međutim, povratak u Barselonu zahtevaće značajne finansijske prilagođavanja i od strane kluba i od strane samog Mesija. Pregovori su još uvek u toku, a Barselona tvrdi da će učiniti sve što je u njihovoj moći da dovedu Mesija nazad, ali konačna odluka je na fudbaleru.

Sledeće nedelje će biti presudna, kako je najavio i Mesi. Fanovi širom sveta s nestrpljenjem iščekuju ishod i sa nestrpljenjem prate svaki razvoj situacije oko budućnosti jednog od najvećih fudbalskih talenata svih vremena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter