0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@realmadrid

ČUVENI IGRAČ NAPUŠTA REAL: Sa Kraljevskim klubom je osvojio 16 trofeja, a sada ih napušta!

Objavljeno: 03.06.23 u 17:20

Ovo se naslućivalo

Marko Asensio (27), španski reprezentativac, napustio je Real Madrid nakon devet uspešnih godina, potvrđeno je danas kako od strane igrača tako i od strane kluba.

Iako je Real Madrid želeo zadržati talentiranog ofanzivca, ponudivši mu novi ugovor, Asensio je odlučio da potraži nove izazove. Njegova želja je bila da ima značajniju ulogu u timu, zbog čega je odbio ponudu i odlučio krenuti u potragu za novim angažmanom kao slobodan agent.

Poslednjih dana su se pojavile mnoge spekulacije o mogućem transferu Asensija. Iako se činilo da bi Aston Vila mogla biti njegova destinacija, prema mnogim izvorima, Pari Sen Žermen je sada najbliži potpisivanju brzog Španca, nakon što su obavili mnogo pregovora.

Podsetimo, Asensio je stigao u Madrid 2014. godine iz Maljorke za svega 3.900.000 evra. Pokazao se kao jedno od najboljih pojačanja u 21. veku, odigrao je 285 utakmica, postigao 61 gol i upisao 32 asistencije. Sa Real Madridom osvojio je 16 trofeja, uključujući tri Lige šampiona i tri titule u La Ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter