0
Košarka

FOTO: KSS

BASKETAŠI SPREMNI ZA ČETVRTFINALE: Srbija protiv Austrije napada polufinale Svetskog prvenstva!

Objavljeno: 03.06.23 u 18:33

Naši momci će biti favoriti

Reprezentacija Srbije u basketu 3×3 ostvarila je izvanredan uspeh na Svetskom prvenstvu, plasiravši se direktno u četvrtfinale. Nakon dominantnog nastupa u grupnoj fazi, gde su zauzeli prvo mesto, srpski košarkaši su preskočili osminu finala i sada se spremaju za duel sa Austrijom.

Austrijanci su takođe pružili odličnu igru u prethodnom meču, pobedivši Litvaniju rezultatom 22:18. Tim iz Austrije je pokazao izuzetnu borbenost i solidnu košarkašku veštinu. U tom susretu, najefikasniji igrači Austrije bili su Linorter sa devet poena i Kaltenbruner sa sedam poena.

Srbija i Austrija će se sastati u četvrtfinalu, a očekuje se da će biti veoma uzbudljiv i neizvestan meč. Utakmica je zakazana za 21.40 časova, kada će srpski basketaši dati sve od sebe da osvoje pobedu i nastave svoj sjajan niz na Svetskom prvenstvu.

Navijači Srbije su puni nade i podrške za svoj tim, verujući u njihovu snagu i talenat. Svi su uzbuđeni zbog ovog četvrtfinalnog okršaja i sa nestrpljenjem iščekuju sjajnu košarku i borbu na terenu. Srbija će se boriti za plasman u polufinale, a sa takvom motivacijom i kvalitetom igre, mogućnost da ostvare uspeh je veoma realna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter