0
ATP

FOTO: Roland-Garros @rolandgarros/ Twitter screenshot

ALKARAZ SAMOUVERENO: ‘Rivali moraju da urade velike stvari da bi me savladali!’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.06.23 u 12:50

Briljirao je mladi Španac na uvodnim mečevima prestižnog turnira!

‘Prvi reket sveta’, Karlos Alkaraz, rutinski i bez ikakvih problema plasirao se u četvrto kolo Rolan Garosa. Mladi Španac je u 1/16 finala lako izašao na kraj sa Kanađaninom, Denisom Šapovalovim. Popularni Karlitos slavio je sa 3:0 (6:1, 6:4, 6:2).

Karlos je nakon pobede izašao pred novinare, gde je sa velikom dozom samopouzdanja govorio o svojoj igri.

-Najjača stvar mi je da guram do granica, guram protivnika do granice svaki put. Mora da uradi velike stvari da bi me savladao. Svaki poen je veliki poen i takođe ne gubim fokus. To je moja jača strana na terenu – istakao je mladi Španac, a potom odgovorio na pitanje novinara šta bi menjao od pravila u tenisu:

-Voleo bih da igramo turnire sa istim lotpicama. To bih jedino menjao. Moraš da prilagodiš svoju igru lopticama jer su svuda drugačije. Imamo probleme zato sa nekim igračima. Osećam da mi je teže kada se loptica menja i da ne mogu da je udarim dovoljno jako. Međutim ja se dobro adaptiram, ovde mi se loptica sviđa – poručio je Alkaraz. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter