1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKO PRIZNANJE ZA ZVEZDINOG BISERA: Eraković proglašen za najboljeg mladog igrača Superlige Srbije!

Objavljeno: 02.06.23 u 12:21

Zaslužio je ovu nagradu.

Nema dileme da je Strahinja Eraković među najtalentovanijim defanzivcima u Evropi, a još jedna potvrda o tome kakva budućnost ga čeka stigla je danas, kada je proglašen za najboljeg mladog fudbalera Superlige Srbije.

Ima Eraković čime da se pohvali, jer od kada je on u prvom timu, Crvena zvezda zna samo za duple krune, pa ih je štoper već osvojio tri. U međuvremenu, bio je deo reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru, tako da nema dileme da ga čeka veoma svetla budućnost.

Kao standardni štoper Zvezde, Eraković je imao prosečnu ocenu 6.46 i čak pet puta je biran u idealan tim kola Mozzart Bet Superlige. Odigrao je 33 meča i upisao dve asistencije, a nagradu od 200 hiljada dinara usmeriće u humanitarne svrhe.

Sjajna sezona, Erakoviću je donela i interesovanje mnogih klubova za njegove usluge. Prema navodima pojedinih medija, najkonkretnija je bila ekipa Krasnodara, koja je za njegove usluge spremna da plati 9 miliona evra.

Ipak, Erakovićeva trenutna želja jeste da karijeru nastavi u nekoj od najkvalitetnijih liga u Evropi, a kada će se to desiti ostaje da vidimo.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter