1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VEČITI ŽELE DA ISKORISTE SMANJEN BUDŽET BARSELONE: Partizan i Zvezda zvali Nikolu Mirotića?

Objavljeno: 02.06.23 u 13:17

Pitanje koliko je realno, ali…

Prema saznanjima portala Sportske.net, Nikola Mirotić ima ponude Crvene zvezde i Partizana. Gotovo je izvesno da će Mirotić napustiti Barselonu na kraju ove sezone, obzirom da će klub smanjiti budžet, pa će plate košarkaša morati da se redukuju.

To bi najviše pogodilo nekadašnjeg NBA košarkaša, a tu činjenicu žele da iskoriste i srpski klubovi, naveo je pomenuti portal.

Ipak, ponude crveno i crno-belih zasigurno neće biti na nivou onih ostalih, poput ekipe Monaka, koji je prema poslednjim informacijama takođe zainteresovan za Mirotićeve usluge.

Mirotić bi navodno u Partizanu ili Crvenoj zvezdi imao primanja ne manja od 1.7 miliona evra po sezoni, što je znatno manje od njegove sadašnje plate u Barseloni.

Iskusni košarkaš ne želi da prihvati manju platu u Barseloni naredne sezone, a pitanje je da li bi to učinio i u slučaju Partizana i Crvene zvezde ili ćemo ga sledeće godinegledati u nekom od najbogatijih klubova Evrolige.

3
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter