1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENER GRAFIČARA PRED REVANŠ: ‘Znamo šta želimo, a to je plasman u Superligu!’

Objavljeno: 02.06.23 u 11:23

Fudbaleri Grafičara u prvoj utakmici baraža za plasman u Superligu odigrali su nerešeno protiv Radnika iz Surdulice, 1:1.

Meč je odigran na krovu TC „Stadion“ na Voždovcu a revanš je u nedelju od 16h na stadionu „Efbet Arena“ u Surdulici. Trener Grafičara Marko Neđić pohvalio je svoje igrače za nastup u prvom susretu i najavio da njegov tim u revanšu očekuje borba od „nule“.

„Komentari u fudbalskoj javnosti posle prve utakmice sa Radnikom su izuzetno pozitivni. I ja se slažem sa tom konstatacijom, da je bila brza, dinamična, moderna i borbena utakmica ali bih dodao i činjenicu da smo imali posed 60-40 odsto u svoju korist. Taj podatak govori da smo veći deo utakmice imali kontrolu, stvarali šanse, imali sjajne napade, mogli smo da dođemo i do 2:0 i onda bi sigurno bilo drugačije. Međutim, i protivnik je imao svoje jako dobre šanse. Čekao nas je u bloku i na kontre ugrožavao, i na prepoznatljivom njihovom prekidu, gde su nam iz poslednjeg kornera i dali gol“, kaže naš šef stručnog štaba, Marko Neđić.

during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play In match Baraz Mec between FK Graficar and FK Radnik Surdulica at stadium Vozdovac on May 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„Mogu da čestitam svojim momcima na pruženoj igri i na ispunjenim zadacima. Zahvalio bih se publici što je došla u onolikom broju, i sami gromoglasni aplauzi po završetku utakmice govore o tome kako smo igrali i kakva je utakmica bila. Nama fali više ovakvih superligaških utakmica, jer da je njih i mi bismo bili na još višem nivou same igre, stekli dodatno iskustvo i bolje realizovali šanse. Veliko je ovo iskustvo za mlade momke, a tek ih čeka drugo poluvreme, od nule, i borba za Superligu“.

during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play In match Baraz Mec between FK Graficar and FK Radnik Surdulica at stadium Vozdovac on May 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„Biće sigurno teže u revanšu, na njihovom terenu, ali moramo da se adaptiramo. Znamo šta želimo, to je plasman u Superligu, i težićemo tome! Moramo da pružimo poslednji atom snage kako bismo parirali i obezbedili pozitivan rezultat“, zaključio je Neđić.

 

3
1

1 Komentara

  1. Hoće li se prekinuti sa praksom uvođenja u elitnu ligu klubova koji nemaju ni stadion niti navijače.
    Dovoljno je da imaju bizMismena u pozadini.
    Npr. Mladost GAT NS.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter