1
Domaći fudbal

from left Bibras Natkho Natcho Hamidou Traore Patrick Andrade Fousseni Diabate Ricardo Gomes Slobodan Urosevic ilustracija illustration tim ekipa Partizan v Nica during the UEFA Conference League 2022/2023 match on stadium FC (JNA) on September 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Marko Djokovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN SE ODRIČE DVOJICE STRANACA: Nisu zadovoljili stručni štab, a ni unapredili igru crno-belih!

Objavljeno: 02.06.23 u 14:10

Navodno će se tražiti brži fudbaleri.

Partizan je imao sezonu definitivno za zaborav, ali iz koje može i mora mnogo da nauči, ne bi li naredne bio konkurentan u svim takmičenjima. Očekuju se promene u sastavu tima, a jedne od prvih vesti, vezane su za dvojicu stranaca koje klub više ne želi.

Naime, radi se o Patriku Andradeu i Hamidu Traoreu, koji će vrlo verovatno otići iz Beograda. Andrade je bio velika želja Ilije Stolice, dok je drugi doveden kada je trener bio Gordan Petrić, ali je utisak da nisu zadovoljili.

Aktuelni trener crno-belih Igor Duljaj, predložio je da Andrade i Traore odu iz Partizana, te da crno-beli moraju da se okrenu drugim rešenjima. Duljaj želi bržeg fudbalera na poziciji zadnjeg veznog, a videćemo da li će to uspeti da realizuje.

Prema saznanjima Telegrafa, iako Partizan želi da se rastane sa dvojicom stranaca, pitanje je da li i oni žele da odu, jer imaju ugovor do 2025. godine.

Njihovim menadžerima predloženo je da fudbaleri napuste Humsku, ali se postavlja pitanje, mogu li naći iste ili bolje uslove van Beograda.

2
2

1 Komentara

  1. Traore i Andrade imaju kvalitet za Partizan, ali Partizan nema trenera koji to ume da iskoristi… Setimo se da je Sejduba Suma kod Djukica igrao na levom krilu i nestao, dok je kod Milosevica igrao iza spica i bio otrov igrac.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter