3
Košarka

FOTO: Starsport

PAKLENO LETO ČEKA PARTIZAN: Pljušte ponude na sve strane, Obradović na mukama!

Objavljeno: 02.06.23 u 21:55

Da li će ’crno-beli’ tim isto izgledati naredne sezone?

Košarkaši Partizana su ove sezone pokazali da se trud isplati i odigrali sjajnu sezonu. U Evroligi su igrali fantastično, jedan korak im je falio za Kaunas i fajlnalfor, ali su nažalost poraženi od Reala u jednoj maratonskoj seriji 3:2. U AdmiralBet ABA ligi su u polufinalu odmerili su snage sa Cedevitom, gde je 1:1 u seriji, a odlučujući susret za finale igraju u utorak u ’ŠtarkAreni.

Za dirigenta ove mašinerije Željka Obradovića sledi težak period, jer su male šanse da u sledećoj sezoni budu u istom sastavu, a svim strancima ističu ugovori. Takođe, kapiten Kevin Panter i Matijas Lesor su na meti Panatinaikosa. Za Zeka Ledeja su zainteresovana dva tima, a u svoje redove ga želi Olimpija Milano, ali favotir za njegovo dovođenje je Makabi.

Kad je Dante Eksum u pitanju, koji je  eksplodirao pod komandnom palicom  Obradovića, ima nameru da karijeru nastavi u NBA ligi. Čeka ponude iz najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja. Ukoliko se sve ove priče ispune,  Žoc će morati da pravi praktično novi tim.

 

33
31

3 Komentara

  1. Daj oterajte te mesetare koji zele da razmontiraju nas PARTIZAN, svim igracima u nasem klubu je tu najbolje nego bilo gde tako ce i biti kasnije, tek imamo sta da kazemo ostaalim ekipama sta je EL i kome tron pripada..Zoc ce sve to da dovede u red i nadtavimo da zarimo i palimo u Evropi kao i ranije a kome to ne odgovara neka crkava..!!

    16
    1
    Odgovori
  2. Toliko krupan i jak naslov, a u tekstu mrvice….. Ako vec pisete svasta, probajte da analizirate koji bi to kosarkasi sa post Yugo prostora mogli u KKP, na primer, sa posebnim osvrtom na mlade potencijale?

    8
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter