0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/AS Roma

MURINJU PRETI ŽESTOKA KAZNA: UEFA pokrenula postupak! (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.23 u 22:20

Portugalac nije mogao da obuzda bes.

U sredu su odmerili snage Sevilja i Roma u finalu Lige Evrope na ’Puškaš Areni’ u Budimpešti, a Andalužani su pokazali da je ovo njihovo takmičenje i savladali Italijane nakon boljeg izvođenja penala (4:1), pošto je u regularnom delu bilo 1:1. U toku susreta glavni arbitar Entoni Tejlor nije dosudio penal za Romu, kada je nakon centaršuta Matića, u ruku pogodila lopta jednog od defanzivaca Sevilje a to se nimalo nije svidelo Murinju, koji nakon završetka utakmice u tunelu imao svoj šou, gde je napao sudiju i vređao ga.

Ti si jeb*** sramota. – poručio je Portugalac.

Dodao je i da je sudija izlgedao kao Španac.

– Sudija je izgledao kao Španac, toliko žutih kartona. Kada je morao da pokaže drugi žuti karton Lameli, nije ga izvadio. – uzvikivao je Murinjo.

UEFA je odlučila da pokrene postupak u skladu sa članom 55 Disciplinskog pravilnika protiv Žozea Murinja zbog vređanja sudijskog tima, jer je snimak na kojem se vidi napad na sudiju obišao svet posle finala Lige Evrope u kojem je španski klub slavio posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Kontrolno, etičko i disciplinsko telo UEFA doneće odluku o ovom pitanju uskoro. Sankcija treneru ‘vučice‘ može da bude pričino žestoka za uvrede na račun arbitara.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sportitalia TV (@sportitalia_official)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter