2
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 04: Aleksandar Mitrovic (R) of Serbia celebrates after scoring a goal with bFilip Kostic (L) during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Luxembourg at Rajko Mitic stadium on September 4, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MITROVIĆ MENJA KLUB, ALI NE I DRŽAVU: Engleski velikan pregovara sa Srbinom!

Objavljeno: 02.06.23 u 22:40

Da li je ovo istina ili još jedna špekulacija u nizu?

Fulam je ovo izdanje Premijer lige odigrao solidno, završili su na desetom mestu, ma da moglo je i bolje da njihov najbolji strelac Aleksnadar Mitrović nije bio suspendovan na osam mečeva zbog guranja sudije. Srpski reprezentativac beleži sjajne partije u dresu tima iz Londona, a ove sezone je na 28 utakmica zabeležio 15 golova u svim takmičenjima.

Kako oktriva MaxBet Sport za Mitrogola je zainteresovan Čelsi, koji je već obavio nekoliko razgovora sa  menadžmentom reprezentativca Srbije, koji je na spisku letnjih pojačanja novog trenera Maurisija Poketina. On ima aktuelan ugovor do juna 2026. godine, ali da novac nije problem za gazdu ‘plavaca‘, dokazao je u januaru.  Ako se ovaj transfer dogodi, ovo će mu biti treći klub na ostrvu, jer je pored Fulama nastupao i za Njukasl.

86
23

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter