0
Evrokupovi

FOTO: AC Milan @acmilan/ Twitter

LEAO PRODUŽIO UGOVOR PA POSLAO SNAŽNU PORUKU: ‘Ibra mi je kao stariji brat! On mi je rekao da ne stajem!’ (FOTO)

Objavljeno: 02.06.23 u 21:36

Rosoneri obezbedili najveće ‘pojačanje’!

Najbolji igrač Milana, Rafael Leao, zvanično je produžio ugovor sa slavnim italijanskim klubom. Portugalski napadač ostaje na ‘San Siru‘ do juna 2028. godine. U novom ugovoru postoji i otkupna klauzula od 175 miliona evra, ali ona će važiti samo do kraja jula ove godine.

Na zadovoljstvo svih u klubu, čitava saga je završena, a Leao je izneo prve utiske posle potpisa.

– Veoma sam srećan što sam produžio ugovor. To je ono što sam i želeo. Moj cilj je bio da ostanem i na kraju smo našli dogovor. Ovde mogu da dostignem vrhunski nivo i da se borim za trofeje – rekao je Leao i dodao:

– Ibra mi je kao stariji brat. On ima bogato iskustvo i značajan je izvor za nas mlade. Naučio me je da nikada ne odustajem. Jednom kada sam postigao gol, on mi je u svlačionici rekao da ne stajem, da postignem još jedan. Tu je i trener Pioli koji je podigao moj nivo i naučio me je šta treba da radim da pravim razliku na terenu. Van terena daje mi savete svaki dan.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter