0
Fudbal

Fudbal Soccer UEFA EURO 2020 Qualifiers Srbija v Luksemburg Aleksandar Kolarov Beograd, 14.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KOLAROV IMA NOVI KLUB: Italijanski niželigaš angažovao Srbina!

Objavljeno: 02.06.23 u 22:55

Vraća se fudbalu.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov okačio je kopače o klin 2022. godine nakon loše epizode u Interu. On je još igrao za Čukarički, OFK Beograd, da bi onda usledila epizoda inostranih klubova. Branio je boje Lacija, Mančester sitija, gde je pod dirgentskom palicom Robeta Manćinija žario i palio po levoj strani.

U plavom delu Mančestera proveo je sedam sezona, da bi se vratio u Italiju, ponovo u ’večni grad’, ali ovog puta za ljutog rivala Romu u kojoj je takođe pružao sjajne partije, da bi nakon tri sezone prešao u grad mode gde je i okončao svoje fudbalsko putovanje.

Kolarov je nakon godinu dana pauze odlučio da vrati u fudbalske vode, ali ovog puta kao sportski direktor Pize, kluba iz centralne Italije koji sezonu završio na 11. poziciji u Seriji B. Njegovo poznavanje fudbala na čizmi i iskustvo sigurno će pomoći ovom klubu da se plasira u najviši rang.

 

24
12

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter