0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

FAZI TRKA SE USKORO ZAVRŠAVA: Evo kako da završite u najboljih 40!

Objavljeno: 02.06.23 u 17:17

PRETPOSLEDNJA ETAPA FAZI TRKE JE POČELA

Nađite se među 40 najboljih koji će podeliti poslednjih 500.000 dinara.

 

Bližimo se kraju Fazi trke, a crno-bela zastavica je u petak 2. juna u 9 časova ujutru označila početak 3. etape, koja će trajati do 8. juna. Ovo je pretoslednja od 4 etape trke, u kojoj će 40 najboljih na kraju etape podeliti sjajnih 500.000 dinara, što znači da Fazi trka ima nagradni fond koji iznosi neverovatnih 2.000.000 dinara.

 

Trka se održava na sajtu AdmiralBet.rs, a u svakoj etapi učestvuju druge igre renomiranog provajdera slot igara, pa se preporučuje igračima da dobro istraže koje igre učestvuju u kojoj etapi pre nego što izađu na stazu i priključe se trci.

 

S obzirom da je kladionica AdmiralBet organizator ove trke, važno je istaknuti da u trci mogu da učestvuju svi oni koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

 

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok ljubitelji igara za stolom od sada mogu da uživaju i u Texas Hold’em online pokeru protiv pravih igrača.

 

Svratite do pit stopa kako biste saznali koje igre učestvuju u 3. etapi Fazi trke, provozajte Fazi slotove i popnite se na pobednički podijum!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter