2
Domaći fudbal

Novi Sad 24.07.2022 Fudbalska utakmica Mozzart Super lige Srbije u fudbalu izmedju FK Vojvodina i FK Spartak Subotica Navijaci FK Vojvodina Stadion:Karadjordje Foto:Nenad Mihajlovic

VOJVODINA NAPUŠTA NOVI SAD: Lale donele važnu odluku pred početak evropskih takmičenja!

Objavljeno: 01.06.23 u 21:12

Ovo su morali da urade

Poslednje informacije koje dolaze iz Novog Sada govore da FK Vojvodina naredne sezone neće igrati na Karađorđu.

Lale koje su izborile plasman u 2. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, trećeg po jačini evropskog takmičenja, međutim, svoje mečeve kao domaćin igraće na „TSC areni“ u Bačkoj Topoli.

To je potvrdio i prvi čovek TSC-a, Janoš Žemberi.

Raširenih ruku dočekaćemo prijatelje iz Novog Sada. Stadion Vojvodine dobiće novo ruho, u Bačkoj Topoli imaće sjajne uslove. I ništa to nije neobično, Voždovac je za evropske utakmice prijavio, takođe, TSC arenu, ranije smo i mi imali slične planove sa stadionom Partizana – rekao je Žemberi.

Razlog zašto će Vojvodina igrati u Bačkoj Topoli jeste što njen stadion u Novom Sadu će biti renoviran u narednom periodu.

7
0

2 Komentara

  1. Sve je to lepo ali Vojvodina mora ozbiljno da se pojaca jer sa ovim timom nece uradili nista u Q od K L. Svako razuman moze izracunati da ulaskom u grupu KL moze da se zaradi I do 5 -6 M evra. Pa ulozite u ekipu do 2,5 M evra I da vas Bog pogleda!

    2
    0
    Odgovori
    • Bog nas je „gledao“ dok nam je trener bio Psiholjub, sad moramo da se oslanjamo, isključivo na sopstvene snage i umeće.

      2
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter