2
Košarka

FOTO: OKK Beograd

SUDAR TALENATA ODLUČIO DA FMP IDE U POLUFINALE: Topić pokazao da je spreman za Zvezdu, OKK Beogradu izmakla pobeda! (FOTO)

Objavljeno: 01.06.23 u 10:42

Zanimljiv duel u Mega Fektoriju.

Košarkaši FMP Soccerbeta sinoć su savladali ekipu OKK Beograda u odlučujućem meču za plasman u polufinale AdmiralBet Košarkaške Superlige Srbije i to rezultatom 82:84. Nešto ranije, ekipa Mege je obezbedila polufinale domaćeg prvenstva, zauzevši prvo mesto u svojoj grupi, dok je tim Nenada Stefanovića opravdao ulogu favorita protiv OKK Beograda koji sa klupe predvodi proslavljeni košarkaš Vule Avdalović.

Plavo-beli su pružili još jednu fantastičnu partiju u završnici sezone, bili ravnopravan rival tokom čitavog susreta i na kraju u neizvesnoj završnici imali šut za pobedu.

Treba napomenuti da za FMP nije igrao jedan od najboljih igrača Čarls Mening, koji je u toku sezone stigao iz valjevskog Metalca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OKK Beograd (@okk_beograd)

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Aleksa Stepanović sa 15 poena i 7 skokova, dok su dvocifreni još bili Bič i Simović sa po 11 koševa i Dženkins sa 10. Na drugoj strani briljirao je Nikola Topić, koji je uz 30 poena, upisao 4 asistencije, 3 skoka, 2 ukradene lopte, ali i 9 izgubljenih.

Pored njega, dobru utakmicu odigrao je Jelavić sa 21 poenom i 12 skokova.

Podsećamo, u polufinalu AdmiralBet Košarkaške Superlige Srbije, FMP će odmeriti snage sa Megom, dok će pobednik te serije u finalu igrati sa Crvenom zvezdom.

0
0

2 Komentara

  1. Topic jos nije za EL, ali za Evrokup jeste. Treba ga dati negde gde ce imati minutazu i igrati za tim koji nije opterecen prvim mestom… Mislim da treba manje da davi loptu, a ako je vec davi da to ne bude u sirinu, vec da je usmereno ka kosu. On uskoro puni 18. godina i ako nije u jacoj ligi to mu onda dodje kao da nije talenat.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter