5
Domaći fudbal

Ricardo Gomes (R) and Radovan Pankov during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Cukaricki and Partizan on stadium FK Cukaricki on April 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RIKARDO VIDNO NEZADOVOLJAN: ‘Pokušavam da razumem zašto nismo osvojili titulu!’

Objavljeno: 01.06.23 u 17:55

Teško mu je pala ova sezona.

Iako je na individualnom planu odigrao sjajnu sezonu, napadač Partizana – Rikardo Gomeš nije zadovoljan učinjenim, jer je njegov tim ostao bez trofeja. On se u razgovoru za klupski sajt, kratko osvrnuo na učinjeno.

‘Od kada sam došao ovde, uvek sam govorio da je moj san da osvojim titulu za ovaj klub, a prošle godine smo imali veliku priliku, zaista veliku priliku, i na kraju se to nije desilo. To se nije desilo i pokušavaš da razumeš zašto. Gledaš u sebe i kažeš ‘da, dajem 100 odsto sebe na svakoj utakmici, naporno sam trenirao svaki trening, bio sam sve vreme fokusiran’ i pokušavate da razumete i ne vidite razlog, ne možete da nađete odgovor zašto se sve tako izdešavalo. Ali verujem u Boga, da Bog uvek ima plan za nas. Ko zna, možda Bog ima bolji plan za nas u budućnosti, nadam se.’ – rekao je Rikardo Gomeš.

3
5

5 Komentara

  1. RIKARDO ne mozes da razumes. Jos sad se rezira SLEDECI PRVAK. A PARTIZAN IMA AMATERE U UPRAVI. NESPOSOBNE IDIOTE.

    0
    0
    Odgovori
  2. Možda zato što ste jedva osvojili četvrto mesto papane jedan i to sa 26 bodova manje od šampiona.Ne osvaja se titula lajanjem i kevtanjem nego borbom na terenu..

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter