0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Sevilla FC

RAKITIĆ JEDNOM REČJU OPISAO SEZONU: ’Holivud!’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.23 u 09:25

Turbulentna godina za Andalužane.

Fudbaleri Sevilje su sinoć na ’Puškaš Areni’ u Budimpešti igrali protiv Rome u finalu Lige Evrope i opet pokazali da je ovo njihovo takmičenje. Oni su ostvarili trijumf nakon boljeg izvođenja penala (4:1), jer je u regularnom delu bilo 1:1. Sigurno sezona koju će dugo pamtiti Španci.

Od tima koji se borio za opstanak u La Ligi do osvajača Lige Evrope tanka je linija za Sevilju. Sezonu je počeo Lopetegi, da bi ga nakon mesec ipo dana zamenio Sampaoli, a od marta meseca ekipu vodi Mendilibar i uradio je fantastičnu stvar. Sada već legenda ovog kluba, Ivan Rakitić je rekao je ovo poseban osećaj.

-Kad kažem da niko ne želi kao mi, to nije zato što je neko pametnjaković u klubu, već svi razmišljamo tako. Poseban osećaj za ovo takmičenje. Kada vidimo koga smo sve izbacili: PSV, Fenerbahče, Mančester junajted, Juventus, Roma… To više deluje kao Liga šampiona, nego Liga Evrope. I sve smo dobili u velikom stilu. Nema druge nego čestitam svim igračima i navijačima. Bila je teška sezona i završavamo je na fantastičan način. Treba zapaliti ceo grad. – naveo je Hrvat.

Dodao je da kada bi se pravila priča o sezoni, njihova bi bila za Holivud.

-Kada bi se pravila priča o sezoni, naša bi bila kandidat za Holivud. Sa trećim trenerom, toliko problema, svađe, svega… Na kraju smo bili sjajni u poslednja dva meseca i mogu samo da kažem da je šteta što se uopšte završava sezona. – istakao je Rakitić.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter