0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

POGLEDAJTE JOKIĆEV TIKET UOČI PRVE UTAKMICE FINALA

Objavljeno: 01.06.23 u 14:52

Finalna serija počinje večeras, a ovo je Nikolin tiket.

Stigli smo do samog kraja! Iza nas su 82 utakmice regularnog dela sezone, 3 plej-of serije i sada su ostali samo najbolji koji svoju odlučujuću bitku za prsten započinju večeras, od 2.30 časova posle ponoći, kada će Denver ugostiti Majami u prvoj utakmici finalne serije NBA lige.

Nakon što su počistili Lejkerse u finalu Zapada, Nagetsi su morali malo da sačekaju kako bi saznali ime protivnika u velikom finalu. Iako je isprva delovalo da će i u finalu Istoka pasti “metla”, na kraju je viđen veliki povratak Bostona, koji je uspeo da nadoknadi zaostatak od 3:0 u seriji i izbori 7. meč. Na kraju, Džimi Batler i družina su uspeli da odbiju nalet Seltiksa i da se sa 8. mesta na Istoku plasiraju u finale, gde ih čeka Nikola Jokić, jedan od najboljih košarkaša današnjice.

Dvostruki MVP NBA lige tokom plej-ofa beleži tripl-dabl u proseku, sa neverovatnih 29,9 poena, 13,3 skokova i 10,3 asistencije. Oboren je rekord Vilta Čemberlena po broju ostvarenih tripl-dablova u postsezoni koji datira još iz 1967. godine, a sa barem 4 utakmice do kraja sezone, Nikola ima odličnu priliku da još više poboljša svoj učinak. S obzirom na lakoću kojom Jokić pruža sjajne partije iz meča u meč, kladionica AdmiralBet je spremila sjajan novi bonus tiket za sve ljubitelje NBA košarke, pod imenom Jokićev tiket. Naime, kvota da će Jokić upisati 13 ili više asistencija i 17 ili više skokova, uz barem 2 pogođene trojke je povećana sa 38,22 na čak 45,86, a možete je iskoristiti u svega par klikova na sajtu AdmiralBet.rs.

Tiket se nalazi u sekciji Bonus tiketi, koja se nalazi na vrhu prozorčića u kojem se prikazuje trenutni tiket, a dostupan je svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, svi ljubitelji košarke mogu da računaju na 20% freebet bonusa od svakog tiketa na kojem su odigrani poeni, skokovi ili asistencije 5 ili više NBA igrača, dok od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio. Pored toga, najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

S obzirom na formu u kojoj se Nikola Jokić nalazi, 17 skokova, 13 asistencija i 2 trojke deluje ne bi trebalo da predstavlja neku poteškoću, zar ne? Pogledajte i ostale bonus tikete, kao i kompletnu ponudu za igrače koji se nalaze u finalu i uživajte u najboljoj košarci uz AdmiralBet!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter