0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

NIKOLA JOVIĆ OČEKUJE TITULU MAJAMIJA: „Denver je sjajan tim – velika je stvar da Mega ima trojicu finalista!“

Objavljeno: 01.06.23 u 15:50

Spreman je mladi srpski košarkaš.

U borbi za šampionski prsten NBA lige, naći će se ekipe Denvera i Majamija, a prvi susret finalne serije na programu je u noći između četvrtka i petka od 2.30 časova. Srbija će imati dva predstavnika u ovom okršaju.

Prvi je Nikola Jokić, najbolji igrač ovogodišnjeg plej-ofa i dvostruki MVP NBA lige, dok je drugi mladi Nikola Jović, koji dobija određenu  šansu u Majamiju.

Jović je u razgovoru za medije prvo istakao značaj toga što radi Mega kao klub, dok je potom otkrio da će sve vreme veoma želeo da ode u NBA ligu.

Zaista nije mala stvar da iz jednog tako malog kluba kao što je Mega da se trojica igrača iz različitih generacija nađu u finalu najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja. To samo pokuzaju kakav rad i to u kontinuitetu Mega ima sa mladim igračima i koliko se ulaže u njih – istakao je Jović i dodao:

– Veoma sam želeo da odem u NBA. To mi se ostvarilo posle samo nekoliko godina provedenih u Megi, a u mojoj ruki sezoni sam čak dospeo u finale i to je nešto o čemu sam mogao samo da maštam.

Jović ceni Denver, zna da neće biti lako, ali veruje da njegov tim može da osvoji šampionski prsten.

– Ove sezone prošli smo kroz mnogo toga. Pokazali smo da možemo mnogo i sa razlogom smo tu gde jesmo. Denver je sjajna ekipa, neće biti lako, ali mi verujemo u to što radimo i očekujemo da osvojimo ovo finale.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter