0
Košarka

Nikola Djurisic (R) and Luka Mitrovic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Mega at Aleksandar Nikolic Hall on December 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MEGA OVE GODINE IGRA NOVI MEČ PROTIV KOLEDŽ TIMA: U njemu će se naći sin Lebrona Džejmsa!

Objavljeno: 01.06.23 u 14:08

Dueli se igraju na grčkom ostrvu.

Košarkaški klub Mega MIS će i ovog leta nastaviti tradiciju odmeravanja snaga sa najprestižnijim ekipama američkih univerziteta. Ovog leta protivnik će biti ekipa Univerziteta Južna Kalifornija a mečevi će biti odigrani 9. i 11. avgusta, na mondenskom grčkom ostrvu, Mikonosu.

Ovogodišnji protivnik je izuzetno atraktivan, imajući u vidu da se Univerzitet Južna Kalifornija čak 21 put plasirao na NCAA turnir, imajući i dva učešća na Fajnal foru.

FOTO: KK Mega MIS

Popularni „Trojanci“ su u svojoj istoriji imali nekoliko članova Kuće slavnih u Springfildu, a pored NBA zvezda Nikole Vučevića i Demara Derozana koji su u prošlosti igrali za USC, posebna zanimljivost je da će u narednoj sezoni za Južnu Kalifornija nastupati Broni Džejms i DiDžej Rodman, sinovi NBA legendi Lebrona Džejmsa i Denisa Rodmana.

Interesovanje u Americi za utakmice izmedju našeg kluba I USC je ogromno, a što je i razumljivo imajući u vidu da će to biti prvi zvaničan meč Broni Džejmsa za USC.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter