1
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

ĐOKOVIĆ O BURNIM REAKCIJAMA PREMA SVOM STRUČNOM ŠTABU: ‘Svaki put se dogovorimo pre meča, i dalje me ništa ne razumeju!’

Objavljeno: 01.06.23 u 11:27

Otkrio je da li postoje nesuglasice.

Novak Đoković je juče odmerio snage na Rolan Garosu sa mađasrskim tenisrom Martonom Fučovičem i savladao ga je rezultatom 3:0 (7:6/6:0/6:3) i plasirao se u narednu fazu gde će igrati protiv Davidoviča Fokine sutra od 11 časova. Novak je već u više na navrata na mečevima imao prepirke sa svojim stručnim štabom, a sada je na konferenciji za štampu objasnio zašto se to dešava.

On je rekao da im pokaže na banane, urme I vodu, a da ga oni ne razumeju.

-Banane, urme i vodu. Stvarno, ne znam kako me ne razumeju? Pokažem im ovako – to je banana, pa ovako – za urme, i onda ovako – za vodu. Ništa taktički… Svaki put se dogovorimo pre meča – i dalje me ništa ne razumeju, pa mi donesu jabuku. Kakva jabuka, čoveče. Onda nađem krušku u torbi, kao da urme ne mogu negde da se nabave… Sada mi još stavljaju i neke magnete, baš svašta. – započeo je kroz šalu.

Dodao je da če morati da igra na višem nivou.

-Uvek može bolje – ali nekako od sebe uvek očekujem puno. Znam da ću morati da igram bolje, staloženije i na višem nivou konstantnosti da bih mogao da osvojim ovaj turnir. Ja to znam, ali istovremeno verujem u sebe i svoje sposobnosti. Mislim da su prva dva meča prošla dobro, i da ima dosta toga pozitivnog što mogu da izvučem iz njih i to upotrebim za pripreme pred naredni izazov. – nastavio najbolji srpski teniser.

Dotakao se i nardnog protivnika i kazao da je on njega izgubio u Monaku i da poseduje kompletnu igru.

-Od njega sam izgubio kada smo poslednji put igrali u Monaku prošle godine, u jednom čudnom meču, na početku sezone na šljaci kada igram slabije od mog prepoznatljivog nivoa. On je specijalista za ovu podlogu, igrač koji je značajno napredovao proteklih godina i u ovoj sezoni dobio nekoliko velikih igrača. Poseduje kompletnu igru, veoma je sposoban da igra na izuzetno visokom nivou  i sigurno je jedan od najtežih protivnika koje sam mogao da dobijem u 3. kolu. Znam da će se dobro spremiti i izaći na meč sa namerom da pobedi. Ipak, verujem u sebe, verujem u pobedu  i idemo dalje. – zaključio je Đoković.

 

2
0

1 Komentara

  1. Ako se ovo ne zavrsi dobro po zvezdu ko ce odgovarati bahar ili terzic dosta je nama falka picini la parla i stankovica treba uzeti ekipu kao grof bez para i igraca i biti prvi ovaj mali je trebao ostati jos 4 sezone mislim na milojevica

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter