3
Domaći fudbal

FOTO: ognjen_vranjes/ Instagram screenshot

VRANJEŠ OPLEO PO PARTIZANOVCIMA: „Kako se sad odjednom javljaju svi veliki Grobari poput Ostoje…“! (FOTO)

Objavljeno: 31.05.23 u 15:20

Nastavlja se prepucavanje Vranješa i nekadašnjih igrača i funkcionera „crno-belih“

Mnogo prašine se podiglo prethodnih dana, kada se pojavila vest da je Partizan navodno zainteresovan za nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine, Ognjena Vranješa.

Vranješ je ranije nastupao za Crvenu zvezdu u periodu od 2009. do 2011. zbog čega je mnogim navijačima ali i bivšim fudbalerima Partizana zasmetalo kada su čuli, da je njihov klub želi da dovede bivšeg fudbalera večitog rivala.

VESTI O PARTIZANU:

Sada se oglasio i sam Vranješ, koji je na svom instagramu napisao poruku za sve „velike“ Grobare, među kojima je spomenuo i direktora KK Partizan, Ostoju Mijailovića, na kom nije štedeo reči.

 

 

Kako od jednom svi sad veliki grobari se javljaju poltroni poput Ostoje koji je došao u klub na pušenju k i tako ostao u njemu, e moj bivši igrači al ste jedni svi do jednog – napisao je Ognjen.

4
8
3 Komentara
    • Vi se przite rekla kazala drugo verujete u drustvene mreze sta se piše drugo nemojte dečka da napadate jel danas svako moze da napravi nalog lazni i da proziva da pravi veću tenziju
      Ovo sto piše psuje Nije nalog od Vranješa
      Podrska za Vranješa
      napred Partizan

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter