0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: twitter/@ABA_League

TRENER CEDEVITA OLIMPIJE ODUŠEVLJEN NAKON POBEDE NAD PARTIZANOM: ‘Razlika je kao noć i dan!’

Objavljeno: 31.05.23 u 08:51

Izborili su majstoricu.

Košarkaši Partizana poraženi su od Cedevita Olimpije rezultatom 83:95 u drugom meču polufinala ABA lige. S obzirom da je srpski tim slavio u prvoj utakmici, majstorica će odlučiti o drugom finalisti ABA lige. Nakon veoma bitnog trijumfa, vidno zadovoljan za medije je govorio trener domaćih:

FOTO: twitter/@ABA_League

‘Ako želim da pričam o ovoj utakmici, moram da pomenem prethodnu. Razlika između dve utakmice je bila kao noć i dan. Ovaj put smo zaista uspeli da odigramo našu najbolju utakmicu. Igači koji su ulazili sa klupe davali su dodatni kvalitet, imali smo maksimalni fokus u napadu i odbrani. Na sastanku sam pomenuo dva detalja u napadu i odbrani koje smo morali da popravimo da bi naša utakmica izgledala potpuno drugačije. Statistika govori o timskoj igri. Lopta je kružila, svako je radio ono što najbolje radi.’ – rekao je Miro Alilović uz napomenu da on smatra ovu seriju prilično izjednačenom.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter