1
Domaći fudbal

goalkeeper Milan Borjan during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and Radnicki 1923 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠOK NA MARAKANI: Bahar saopštio Borjanu da neće biti prvi golman Crvene zvezde!?

Objavljeno: 31.05.23 u 16:26

Izraelac ima drugačije planove

Kao što već verovatno znate samo dan nakon što je Crvena zvezda i zvanično postala šampion Srbije po šesti put u nizu imenovan je novi trener.

Reč je o Baraku Baharu koji dolaz iz Makabi Haife i uprava srpskog prvaka ima velika očekivanja od njega u budućnosti.

Kako je sam rekao, analizirao je i pratio sve u klubu i dobro je upoznat sa svime i svestan je gde su potrebna pojačanja.

Nove informacije do kojih je došao „Telegraf“ govore da je Bahar odmah po dolasku na Marakanu razgovarao sa Milanom Borjanom.

On ga je tom prilikom obavestio da ga ne vidi kao prvog golmana i da će potražiti novog golmana za mesto jedinice.

Borjan je od dolaska u Zvezdu neprikosnoven na golu i oborio je sve rekorde kluba po broju utakmica u Evropi, po broju uzastopnih titula i duplih kruna, ali očigledno novi trener Zvezde ima neku svoju drugačiju filozofiju.

Ostaje da se vidi kako će i Borjan reagovati na ovu odluku, pošto je više puta isticao da želi da igra na Svetskom prvenstvu 2026. koje će biti održano u Kanadi, gde je on kapiten reprezentacije. Ukoliko ne bude branio, nije isključeno i da potraži novi klub, kako bi bio u takmičarskoj formi do Mundijala.

29
40

1 Komentara

  1. Burek Behar ponovo udara!
    Hoće pustinjak da uvali nekog svog golmančića za masan procenat pa će prva žrtva da bude Borjan.E moj Terza-doveo si ne jednog nego 5 lihvara da nas jade..

    8
    7
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter