0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNIČKI NA PRAGU RELEGACIJE: Inđija na svom terenu nadigrala Nišlije u baražu za Superligu!

Objavljeno: 31.05.23 u 17:52

U teškoj situaciji se nalazi klub sa juga Srbije

Fudbaleri Radničkog iz Niša su poraženi u prvom meču baraža za Mozzart Bet Superligu Srbije od ekipe Inđije rezultatom 2:0.

Ovaj meč je odigran u Sremu, a naredne utakmica će biti odigrana na niškom Čairu, ali se čini da će domaćin tadašnjeg meča imati težak zadatak.

Nije dugo čekala pubilika u Inđiji na pogodak, pošto je Dragan Radosavljević načeo mrežu gostiju već u 7. minutu ovog susreta.

Već u 22. minutu je prednost Sremaca duplirana kada je mrežu Radničkog uspeo da zatrese Slaviša Stojanović i već tada se naslućivao poraz Nišlija.

U 70. minutu Inđija je postigla još jedan pogodak, ali je taj gol poništen zbog ofsajd pozicije tako da se rezulta nije promenio.

Tačku na pitanje pobednika stavio je Slaviša Stojanović svojim drugim pogotkom u 81. minutu susreta tako da je situacija pred revanš u Nišu nepovoljna za Radnički.

Nadu za Radnički u samoj završnici vratio je je Lazar Pavlović prelepim golom, a potom su Nišlije pogodile prečku, nažalost više od toga nisu mogli.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter