4
Domaći fudbal

Fudbal Super League season 2016-2017 Partizan v Borac (Cacak) Bojan Ostojic Beograd, 25.02.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

NEKADAŠNJI KAPITEN PARTIZANA O DOLASKU VRANJEŠA: ‘Ne zaslužuje da nosi dres i grb!’

Objavljeno: 31.05.23 u 10:51

Bez dlake na jeziku.

Nekadašnji defanzivac Partizana, Bojan Ostojić veoma negativno gleda na sve izvesniji dolazak Ognjena Vranješa u redove ‘crno-belih’. On je tim povodom izneo svoj vrlo jasan i nedvosmislen stav:

‘Ne ulazeći u kvalitet igrača ili bilo koga, smatram da bi to bio loš potez za klub. To ne ide u prilog dešavanjima na prethodnoj utakmici, koja bi se sigurno preslikala i na celu narednu sezonu, donela negativan efekat na tribine i teren. To je samo jedan od primera, a imali smo ih u prošlosti.

FOTO: ognjen_vranjes/ Instagram screenshot

Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba.’ – rekao je Ostojić u razgovoru za Nogomaniju.

20
3

4 Komentara

  1. Pitanje za sve Grobare Ali one prave ne one sa danasnjeg juga -SNS vojnika i placenika sta rade trenutno Vazura Vucelic Kralj i Vucicev Advokat sa Partizanom sta je radila Tatijana Rakas sa VK Partizan ugasila i unistila Evropskog prvaka 6 puta ne postojimo vise ,a to isto rade i ova cetvorica u Fk Partizan i to nikome ne smeta i ako su kvazi veliki navijaci Partizana.
    Vranjes ako dodje neka ostavi na terenu krv znoj i maximalen rad za Partizan i ja cu ga postovati Dobro Dosao.
    Svi ostali koji misle drugacije imaju primer nase dece Jojic Miljkovic Stanojevic Obradovica Cirkovica koje boli K…C za Partizan.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter