1
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Crvena Zvezda v Radnik Surdulica - Mozzart Super League Season 2022/2023 on July 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MRKELA PRED START PRELAZNOG ROKA: „Zvezda je jako zahtevna – Porasli smo kao klub!“

Objavljeno: 31.05.23 u 09:24

Sada je na redu prelazni rok.

Crvena zvezda veoma je aktivna na tržištu, a do sada su potvrdili dolaske Stamenića i Olajinke. Sportski direktor Mitar Mrkela svestan je očekivanja od strane navijača, posebno jer je klub redovan na evropskoj sceni. 

Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, speaks during his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„Zvezda kao klub je veoma zahtevna i zvezdaška javnost očekuje sve bolje rezultate. U poslednjih šest-sedam godina rasli kao klub, napredovali smo, to pokazuju i rezultati. Sa 204. mesta smo skočili na 34. u jednom trenutku po UEFA rang listi. Trenutno smo na 40. poziciji, a znamo da navijači žele korak napred. Idemo direktno u grupnu fazu Lige šampiona, potrudićemo se da, iako igramo protiv klubova koji imaju 10-15 puta veće budžete od nas, budemo koliko-toliko konkurentni.“ – započeo je Mrkela svoje izlaganje za Sportal i potom dodao:

FOTO: FK Crvena zvezda

„Mi se već spremamo za Ligu šampiona i već smo doveli neke igrače za koje mislimo da će doneti napredak ovom timu. Zvezda je velika, a velika je onoliko koliko je njen tim jak. Trudićemo se da godinama budemo što jači.“ – zaključio je sportski direktor Crvene zvezde.

11
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter