0
Fudbal

Head coach Milos Milojevic during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and Radnicki 1923 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOJEVIĆ NA PRAGU NOVOG POSLA: Doskorašnji trener Crvene zvezde pronašao angažman na Balkanu!

Objavljeno: 31.05.23 u 17:20

Spreman je za novi izazov u karijeri

Uspeo je Miloš Milojević da završi sezonu sa Crvenom zvezdom ne samo sa duplom krunom već i bez izgubljenog meča u domaćim takmičenjima.

Ipak, uprava srpskog šampiona je odlučila da je vreme za jedan iskorak a po mišljenju mnogih to je bio Barak Bahar koji je nedavno postao prvi trener.

Nove informacije govore da je Miloš Milojević blizu novog angažmana, a kao potencijalni novi klub spominje se rumunski Kluž.

Tako barem prenosi tamošnji „Gsp.ro“, koji u stručnjaku iz Knjaževca vidi zamenu za Dana Petreskua nakon razočaravajuće sezone.

Kluž je ove sezone prekinuo niz od pet uzastipnih sezona u kojima su osvajali titulu šampiona. Međutim, svakako ispunjavaju Milojevićev uslov da se u narednom timu bori za trofej.

Pominjala se prethodno i holandska Fortuna Sitard, ali se čini da je realnije za mladog stručnjaka da se okuša u komšiluku.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter