0
Košarka

FOTO: twitter/@warriors

DREJMOND GRIN „PECNUO“ BOSTON: „Bezobrazni ste i drago mi je što ste ispali“! (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.23 u 12:20

Kao i uvek, Grin nije štedeo reči

Košarkaši Bostona propustili su šansu da ispišu nove stranice istorije. Oni su uspeli da se vrate od 0-3 i dođu do izjednačenja u finalnoj seriji Istočne konferencije protiv Majamija. Ipak, poklekli su u odlučujućoj sedmoj utakmici u „TD Gardenu“ i tim sa Floride je prošao u finale, u kom će se sastati sa Denverom.

Nakon završetka meča, oglasio se košarkaš Golden Stejt Voriorsa, Drejmond Grin, koji je u svom podkastu prokomentarisao nedolično ponašanje navijača Seltiksa, rekavši da mu je drago što su ispali.

 

 

Navijači Bostona će imati izgovore, ali ne slušam ništa od toga jer ste svi bezobrazni i drago mi je da ste ispali. Nisam srećao što je Džejson Tejtum izgubio, ali svim navijačima u TD Gardenu poručujem da mi je drago što ste ispali jer morate da prestanete tako da se ponašate – rekao je Grin.

Podsetimo, Voriorsi su prošle sezone osvojili šampionsku titulu, nakon što su u velikom finalu savladali upravo Boston sa 4-2.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter