0
Košarka

Kosarka, Euroleague, sezona 2009/2010, play off.Partizan Vs. Maccabi (Tel Aviv), Game 4.Vlade Divac.Belgrade, 01.04.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DIVAC GOVORIO O VREMENU U ZVEZDI: „Ja jesam navijač Partizana, ali…“!

Objavljeno: 31.05.23 u 15:40

Ključna reč – poštovanje!

Danas su deca u Osnovnoj školi „20. oktobar“ ugostili Vlade Divca, Bogdana Bogdanovića, Ajzeu Ostona i Kristofera Hila, ambasadora SAD-a u našoj zemlji. U okviru „Fondacije Divac„, oni su imali priliku da razgovaraju sa našim košarkaškim veličinama o raznim temama koje su se ticale: života, košarke, Crvena zvezde i Partizana.

U jednom trenutku, Divac je dobio uvek delikatno pitanje o večitim rivalima, koje se odnosilo na njegov period u Zvezdi i zašto je na prvom mestu obukao dres „crveno-belih“ iako se zna da navija za Partizan.

– Ja jesam veliki navijač Partizana, ali sa velikim respektom gledam i poštujem druge klubove, tako i Crvenu zvezdu. U tom momentu sam pre svega želeo da pomognem srpskoj košarci, bez obzira što sam odigrao te dve utakmice za Zvezdu, ja sam oduvek navijao za Partizan. Nadam se da ćete i vi ubuduće da razmišljate na isti način, da navijate za svoj klub, ali da poštujete drugi – rekao je Divac.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Bogdanovića su mališani upitali da li će se vratiti u Partizan i završiti tamo karijeru, jer je tako obećao kada je odlazio.

– To je malo lakše pitanje. Ne znam još uvek, ali znam da sam obećao. Trudiću se da budem zdrav što duže, da bih mogao. Jer nije poenta doći i biti tu, a da ne mogu da se pomerim – poručio je Bogdanović i dodao da bi voleo da karijeru okonča u svom voljenom klubu.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter