0
Evropske lige

FOTO: Paris Saint-Germain/Twitter

BOMBA NA POMOLU: Nejmar želi u Junajted, pregovori u podmakloj fazi!

Objavljeno: 31.05.23 u 14:50

Ovaj transfer bi uzdrmao fudbalski svet

Kako prenose mnogobrojni inostrani mediji, jedan od najboljih fudbalera sveta i zvezda Pari Sen Žermena, Nejmar, mogao bi da pojača Mančester junajted.

Prema pisanju „Sky Sports-a“, Brazilac je nezadovoljan u PSŽ-u i želi promenu sredine. Ipak, on ne želi po svaku cenu da napusti Pariz, već izričito zahteva transfer u Junajted. Podsećamo, „Crveni đavoli“ su bili zainteresovani za napadača Totenhema, Harija Kejna, ali su „Pevci“ stopirali taj transfer, zbog čega su se čelnici kluba sa „Old Traforda“ okrenuli Nejmaru.

 

 

Kao potencijalna prepreka, spominju se primanja Brazilca, koja trenutno iznose preko milion funti nedeljno i ukoliko bi prešao na Ostrvo, morao bi da značajno smanji tu cifru.

31-godišnji igrač PSŽ-a je stigao u Francusku 2017. iz Barselone u rekordnom transferu vrednom 222 miliona evra. Za klub sa „Parka prinčeva“ odigrao je 178 utakmica i postigao 118 golova uz 71 asistenciju. Osvojio je 5 ligaških titula, tri Kupa, tri Superkupa, dva Liga kupa i jednom je igrao finale Lige šampiona, 2020. kada je njegov tim poražen od Bajern Minhena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter