1
Domaći fudbal

Fudbal Season 2019-2020-General overview of FK Crvena Zvezda football stadium Rajko Mitic-An aerial view-Ilustracija Illustration Beograd, 23.03.2020. foto: Marko Djokovic/Starsportphoto©

ZVEZDA OBJAVILA CENE SEZONSKIH KARATA I ULAZNICA ZA LIGU ŠAMPIONA: Posebna iznenađenja za najvernije!

Objavljeno: 30.05.23 u 23:05

Dobra strategija kluba iz Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda je ove sezone odigrala još jednu maestralnu sezoni i bez poraza u domaćem šampionatu odbranila titulu, takođe osvojen je i Kup Srbije, tako da je ovo ’crvenobelima’ treća uzastopna dupla kruna u nizu. Jedino što je falilo ove sezone je Evropa.

Miloš Milojević se oprostio od navijača, igrača i uprave na najbolji mogući način, a njega će zameniti Izraelac Bakar Bahar, koji je dan nakon proslave titule predstavljen kao novi trener. Pošto će Zvezda sledeće sezone igrati grupnu fazu Lige šampiona, iz kluba će uskoro pustiti u prodaju pakete ulaznica za najelitnije evropsko takmičenje, koji će se, za početak, prodavati isključivo uz sezonske karte.

Povoljni  paketi ulaznica biće uz sezonsku i za one koji ne obnavljaju sezonsku iz prošle godine. Kako Telegraf nezvanično saznaje, ovo su cene sezonskih kartata za narednu sezonu, uz tri karte za grupnu fazu Lige šampiona.

Sever – obnova: 9.500 dinara, nova sezonska + LŠ: 14.500 dinara.

Istok – obnova: 16.000 dinara, nova sezonska + LŠ: 25.000 dinara.

Zapad – obnova: 19.500 dinara, nova sezonska + LŠ 30.000 dinara.

Pravo na kupovinu sezonskih ulaznica imaju samo članovi kluba, članarina za godinu dana je 1.800 dinara za punoletne i 1.200 za lica mlađa od 18 godina.

Ako se uzme u obzir da je prošle sezone obnova sezonske za severnu trininu bila 3.000 dinara, a regularna 5.000 dinara, prostom računicom se dođe do cifre od 20 evra po karti za Ligu šampiona za najvernije pristalice, što je verovatno među najpovoljnijim cenama u Evropi.

Za sada nije odlučeno da li će sezonske karte važiti i za eventualnu nokaut fazu u Ligi šampiona ili nastavak takmičenja u Ligi Evrope u slučaju trećeg mesta. Odluka o tome biće doneta neposredno nakon završetka grupne faze. Paketi karata bi trebalo da budu pušteni u prodaju od 5. juna, a za početak će se prodaja samo odvijati onlajn.

Posle 15 do 20 dana onlajn prodaje, počeće i prodaja na licu mesta, ali će tada cene koje su navedene u tekstu iznad biti za 1.000 dinara veće.

 

19
8

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter