1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŠPANCI OTKRILI NOVE INFORMACIJE: Nikola Mirotić blizu odluke da napusti Barselonu!

Objavljeno: 30.05.23 u 18:11

Izgled da neće uspeti da ga zadrže

Nakon još jednog neuspeha Barselone, koja je ekipa sa ubedljivo najvećim budžetom u Evroligi, odlučeno je od strane uprave kluba da se naprave određeni rezovi.

Jedan od njih je veliko smanjenje plata igračima, a to se nije dopalo naročito najboljem košarkašu katalonskog giganta Nikoli Mirotiću.

Već smo pisali o tome da je momak iz Crne Gore blizu odluke da napusti Barselonu zbog toga što se od njega traži da pristane na 50% manju platu.

Nove informacije koje je plasirao „Mundo Deportivo“, govore da je sada ta priča veoma blizu realizacije zbog toga što Mirotić nikako ne želi da pristane ne ovo.

Kako prenosi „Basketnews“, dve strane su već imale nekoliko razgovora o rešavanju trenutnog ugovora, ali još uvek nema dogovora.

Mirotićev ugovor iznosi oko 10 miliona evra za narednu godinu, pa se raskid saradnje sa njim smatra jednom od početnih opcija za razmatranje, iako ovaj 32-godišnji košarkaš ima ugovor sa klubom do 2025. godine.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter