0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ŠOK U AMSTERDAMU: Van Der Sar napustio Ajaks, preuzeo odgovornost za neuspehe! (FOTO)

Objavljeno: 30.05.23 u 11:30

Slavni golman nije želeo da ostane do kraja leta, iako je klub očekivao to od njega. 

Navijači Ajaksa žele što je brže moguće da zaborave završenu sezonu. Slavni gigant iz Amsterdama završio je takmičarsku godinu bez trofeja. U finalu Kupa poražen je Ajaks od PSV-a, dok je Fejnord slavio u ligaškoj trci.

Odgovornost za loše rezultate preuzeo je dosadašnji izvršni direktor kluba, Edvin Van Der Sar. Slavni golman, a potom i vrhunski funkcioner, odlučio je da se povuče sa vrlo važne pozicije u klubu.

Edvin će na funkciji ostati samo do četvrtka, iako su u klubu očekivali da će odarati posao do 1. avgusta, kako bi se pobrinuo za letnji prelazni rok.

-Nakon skoro 11 godina u upravnom odboru, moj posao je gotov. Iskusili smo prelepe stvari zajedno, ali bilo je i teških perioda.U ovom trenutku, mislim da nije dobro da ja budem taj koji će donositi odluke o bubućnosti ovog divnog kluba. Zato sam odlučio da se povučem – poručio je Van Der Sar. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter