0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

ŠARAC PRED SUSRET SA INĐIJOM: ‘Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja jako dobro igra kod kuće!’ (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.23 u 12:42

Trener Nišlija zabrinut pred teško gostovanje.

Fudbaleri Radničkog iz Niša gostovaće na severu Srbije ekipi Inđije sutra od 15 časova i 55 minuta u prvom meču baraža za doigravanje za Mozzart Bet Superligu Srbije. Nišlije nisu iskoristile prilike koju su imale prvo protiv Spartaka iz Subotice, gde su na svom ‘Čairu’ poraženi 1:0, a onda i protiv Kolubare za vikend.

Protiv sutrašnjeg protivnika Radnički je imao  okršaj takođe u baražu za doigravanje za Prvu ligu davne 2008. godine kada su poraženi i ispali u tadašnju Srpsku ligu Istok. Trener tima sa Čaira, Dragan Šarac je pred medije izneo svoj sud o ovom susretu. On je rekao da će ovo biti jako teška utakmica i da je ekipa Inđije jako dobra kod kuće, gde su u poslednjih pet utakmica zabeležili tri pobede i dve nerešene.

-Očekuje nas jedna veoma teška utakmica protiv ekipe Inđije, koja jako dobro igra pogotovu kod kuće, pokazali su to u zadnjih pet utakmica, gde imaju tri pobede i dva nerešena rezultata. Izborili su taj plasman za borbu za ulazak u Superligu. – započeo je.

Takođe je istakao da idu desetkovani i da imaju dosta kadrovskih problema.

-Ono što je kod nas jedan delikatan problem, to je sigurno mnogo povreda i žutih kartona. Imamo tri igrača koja nemaju prava nastupa, a to su Petrov i Varga, pored toga imamo mnogo povređenih igrača, Frej, Bazi, Marjanović i još mnogi igrači koji se žale na povrede. Teška situacija koja nas dovodi pred ovu utakmicu. Ovi momci koji budu počeli će da ti svoj maksimum da ostvarimo dobar rezultat pred revanš. – naveo je Šarac.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter