0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/ Sevilla FC

RAKITIĆ PRED FINALNI SUSRET SA ROMOM: ’Idemo napunjeni samopuzdanjem, mogao bi da se snimi film o nama!’

Objavljeno: 30.05.23 u 21:20

Spektakl u Budimpešti.

Fudbaleri Sevilje ovu sezonu nisu počeli baš sjajno, a o tome govori i podatak da su promenili čak trojicu trenera. Sezonu je započeo Lopetegi, da bi ga nakon mesec ipo dana nasledio Sampaoli koji je vodio ekipu sve do marta, a nakon njega došao je Hose Luis Mendilibar.

Andalužani u La Ligi zauzimaju tek 11. poziciju sa 49 bodova, kao i Rajo Valjekano i Djirona, a u poslednjem kolu igraju protiv Real Sosijedada u gostima. Uteha ove sezone može da im bude dobro poznati trofej Lige Evrope, koga su osvojili čak sedam puta, a prepreka će im biti Žoze Murinjo i družina iz Rima, a meč se igra sutra od 21 čas u Budimpešti.

Pred ovaj susret kapiten Sevilje, Ivan Rakitić rekao je da ulaze mirno u ovo finale.

– Jako smo srećni što smo opet u velikom finalu, ali u njega ulazimo mirno. Prisutna je velika želja za pobedom ali idemo korak po korak kako bi smo uživali u svakom trenutku. – započeo je.

Dodao je da moraju nastavi da rade kao grupa jer su svesni šta ih očekuje.

– Atmosfera u našoj svlačionici i oko nas je izuzetno dobra i pozitivna. Moramo da nastavimo da radimo kao grupa jer smo svesni šta nas očekuje. Svi moramo pružiti 100 posto svojih mogućnosti da bi smo pobedili. Idemo u Budimpeštu da odigramo savršenu utakmicu. Želimo da ponovo donesemo pehar u Sevilju.- nastavio je bivši hrvatski reprezentativac.

Istakao je da idu u finale napunjeni samopuzdanjem,

– Želi li neko da napravi film o dugoj i teškoj sezoni, mogao bi da snimi film o nama. Ekipa je uvek imala kvalitet i samopouzdanje ali novi trener je uneo snagu i postavio jasne zahteve pred nas što je dovelo do pozitivnih rezultata. Idemo u finale napunjeni samopouzdanjem. – poručio je Rakitić.

 

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter