0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

PRVA MEČ LOPTA ZA PARTIZAN, KO IDE NA ZVEZDU U FINALE?

Objavljeno: 30.05.23 u 15:18

Crno-beli iz Ljubljane ciljaju na finale.

Druga utakmica polufinalne serije AdmiralBet ABA lige je na utakmicu danas od 18 časova kada Cedevita Olimpija dočekuje Partizan. Prvi meč je pripao Crno-belima, koji su slavili sa 85:70, pa ih sada samo pobeda deli od velikog finala u kojem se već nalazi Crvena zvezda.

Najefikasniji igrač iz redova Crno-belih je bio Naneli sa 18 poena, Madar je dodao 13 poena, dok je Egzum upisao 11 poena, jedan više od Trifunovića. Sa druge strane, dvocifreni su bili Ferel sa 13, Matković sa 12 i Dragić sa 10 poena, uz Omićevih 17 skokova. Ove dve ekipe su se dva puta sastale u regularnom delu sezone i oba puta je bilo veoma neizvesno. Najpre su Zmajevi slavili na domaćem terenu sa 77:74, da bi se potom Partizan osvetio sa 76:73.

Pobeda bi Crno-belima donela mesto u velikom finalu u kojem bi imali priliku da se osvete Zvezdi, ali Stožice važe za jednu od težih gostovanja u regionu i sigurno je da će izabranici Mira Alilovića skupo prodati kožu. Lavina uzbuđenja nas očekuje na terenu, a da uzbudljivo bude i van njega potrudio se generalni sponzor ABA lige, kladionica AdmiralBet, spremivši 20% freebeta za svaki uplaćeni tiket na kojem su odigrani poeni za 5 ili više abaligaških igrača.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, počevši od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio. Pored toga, najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Mogu li izabranici Željka Obradovića da ulove zmajeve i zakažu novi večiti derbi? Pogledajte kompletnu ponudu, izaberite svoju ABA petorku i pokupite bonus već danas!

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter