2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: aba-liga.com

(POLUVREME) CEDEVITA OLIMPIJA VODI PROTIV PARTIZANA: Crno-beli u ozbiljnom problemu u Ljubljani!

Objavljeno: 30.05.23 u 18:54

Vodiće se velika borba do samog kraja

Košarkaši Partizana igraju drugi meč polufinalne serije plej-ofa ABA lige protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani, a rezultat na poluvremenu je 51:41.

Bolje je u meč ušla domaća ekipa koja je uspela da veže čak šest poena i time prilično iznenadi crno-bele.

Partizan se najviše vratio šutevima za tri poena, pre svih Kevina Pantera i Džejmsa Nanelija, a par poena uspeva da postigne i Alen Smailagić.

Do kraja prve deonice Cedevita je ušla u sjajan ritam i trojke Jeremića i Ferela, kao i odlične akcije omogućile su im da na prvu manju pazuzu odu sa prednošću. A trojku sa pola terena postiže Dante Egzum.

Odlična reakcija tima Željka Obradovića iz svlačionice, pre svih Pantera i Egzuma koji uspevaju da na startu druge deonice režiraju preokret.

Znala je kako da spremi odgovor Cedevita Olimpija, pa Jogi Ferel uspeva da napravi niv preokret rezultata za minimalnu prednost domaćina na ovom meču.

o kraja poluvremena dosta bolje je odigrala ekipa Cedevita Olimpije koja zasluženo vodi.

3
0

2 Komentara

  1. Igrači Partizana kao nogom da su šutirali . Zanimljiv je pristup cedevite i buducnosti kad igraju protiv Partizana i ono kad treba da igraju protiv zvezde. Sudjenje kao da je Coki sudio

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter