0
Tenis

Tennis-WTA 250 Serbia Ladies Open 2021 Olga Danilovic v Kamilla Rakhimova (RUS) Beograd, 18.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

OLGA DANILOVIĆ U DRUGOM KOLU ROLAN GAROSA: Srpkinja savladala Ukrajinku i nastavila trijumfalni niz!

Objavljeno: 30.05.23 u 14:36

I to u dva seta.

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa, tako što je na samom startu turnira bila bolja od Ukrajinke Katerine Baindl. Rezultat je bio 2:0 (6:3, 6:2), a susret je trajao nešto više od 90 minuta.

Furiozno je Olga započela ovaj meč, jer je na samom startu povela sa 4:0, uz dva osvojena brejka. Ipak, protivnica je uspela da se vrati u meč, jer je uzvratila istom merom, za rezultat 4:3. Tada nije uspela da sačuva svoj servis i nastavi niz, već je srpska teniserka stigla do novog brejka i set mirno privela kraju.

U drugom setu, ponovo je do prvog brejka stigla Olga, ali je Ukrajinka odmah uzvratila. To srpsku teniserku nijeomelo, jer je u nastavku seta oduze još 2 puta servis protivnici i tako slavila sa 2:0.

Podsećamo, pre samog turnira, Olga Danilović je prošla kvalifikacije za jedini Gren slem koji se igra u Parizu. U susret svemu tome, srpska teniserka je osvojila ITF turnir u Madridu i nalazi se u sjajnom nizu pobeda.

U drugom kolu Rolan Garosa, Olga će se sastati sa boljom teniserom iz meča KristeaPaolini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter