1
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

OGLASILI SU SE ORGANIZATORI ROLAN GAROSA POVODOM NOVAKOVE PORUKE: Evo šta su poručili! (FOTO)

Objavljeno: 30.05.23 u 21:55

Da li će srpski teniser biti kažnjen?

Novak Đoković je na startu turnira u Parizu ostvario pobedu nad Aleksandrom Kovačevićem 3:0 i zakazao duel sa mađarskim teniserom Martonom Fučovičem, koji je na programu sutra od 20 časova i 15 minuta. Nole je nakon meča iskazao podršku građanima na Kosovou i Metohiji, zbog terora koji vrše pripadnici Rosu. On je na kameri napisao ‘Kosovo je srce Srbije. Stop nasilju’.

FOTO: Twitter/Screenshot

Odmah nakon ovog poteza, povela se polemika da li će Novak biti kažanjen, a organizatori Rolan Garosa su se oglasili.

-Povremeno, diskusije o međunarodnim vestima dođu u kružook turnira, što je i razumljivo. Redovno o tome raspravljamo na Grend slem sednicama, gde su predstavljena sva četiri Grend slem turnira. Ista pravila se primenjuju na sva četiri Grend slem turnira. Sudije na turnirima i supervizori se trude da se ona poštuju. Poruke se prenose timovima onih igrača kojih se te stvari dotiču“, stoji u saopštenju koji ne definiše jasno dalje postupke koji će biti preduzeti, ali upravo to i jeste pozitivan znak za Đokovića da će se na ovome završiti. – poručili su.

 

 

 

 

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter