0
Tenis

Novak Djokovic waves to the fans after the match against Dusan Lajovic at the ATP 250 Srpska Open 2023 at National Tennis Center on April 21, 2023 in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina. (Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs)

NOVAK OTKRIO ZAŠTO TARA I STEFAN NISU NA ROLAN GAROSU: „Žao mi je tata, ovo je važnije!“

Objavljeno: 30.05.23 u 15:40

Novinare je zanimalo što ih nema u Parizu.

Srpski teniser Novak Đoković, nakon trijumfa nad Aleksandrom Kovačevićem u prvom kolu Rolan Garosa, govorio je za „Tennis Channel“ o brojnim temama. Jedno od pitanja koje su mu novianri postavili, ticalo se njegove dece i toga što trenutno nisu u Parizu, na šta je Novak otkrio šta mu je to Stefan rekao.

– Trenutno nisu sa mnom, ali bi mogli biti tu za nekoliko dana, ako budem još u turniru. Stefan ima osam godina, Tara pet. Stefan je upravo otišao sa školom na ekskurziju. Pričao sam sa njim, znao je da idem na Rolan Garos, ali mi je rekao, ‘žao mi je, tata. Možda ću doći kasnije, ali ovo je važnije. Želim da budem u prirodi, da se igram sa drugovima i radim druge stvari’. Rekao sam mu da to potpuno prihvatam i podržavam – rekao je Đoković.

Potom je govorio i o Tari, otkrivši da njegovu ćerku zanimaju balet i konjički sport.

– Nju zanima konjički sport i balet. Neverovatna je, moje srculence, teško mi je da joj kažem ne za bilo šta. Svako ko je otac ćerke zna o čemu pričam. Zaista sam blagosloven i zahvalan supruzi što se brine o njima i što je najbolja moguća majka – zaključio je Novak.

U drugom kolu Rolan Garosa, Novak će se sastati sa Martonom Fučovičem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter