1
ATP

FOTO: STARSPORT

NOLE UĆUTKAO KRITIČARE: ‘Kobi Brajant je lepo rekao da mrze samo najbolje!’ (FOTO)

Objavljeno: 30.05.23 u 11:15

Snažna poruka legendarnog asa!

Prema istražovanjima ‘World Sports Network’ svaki peti tvit ili komentar na Tviteru koji neko napiše o Novaku Đokoviću je negativne prirode. Redovno je slavni Srbin na udaru ‘onlajn kritičara’, a mnogi od njih mu žele ‘da više nikada ne osvoji pehar na nekom grend slemu’.

Na ovakvu konstataciju novinara Novak nije bio iznenađen i poručio je da ga ne čudi što baš najviše negativnih komentara stiže na njegov račun.

-Da li vas to čudi? Iskreno, mene bi čudilo da je drugačije. Znate šta je rekao Kobi Brajant. ‘Odlično je kada te neko mrzi. Jer ne mrze se dobri, već najbolji’. Ne mrzim nikog, tako i vaspitavam svoju decu. Mržnja je strašna emocija – istakao je Nole i nastavio:

-Ništa u životu ne bih promenio, uvek sam sve radio najbolje što sam znao u datom trenutku. Pravio sam mnogo grešaka, ali sam barem bio autentičan, svoj. Sto puta bih pre izabrao to da budem svoj nego da idem uz dlaku sistema, što se izgleda u današnje vreme voli – zaključio je Srbin.

8
0

1 Komentara

  1. Svako i ma pravo na svoje mišljenje!!! NOVAK je veliki covek dobar sportista!!!! Ako nekima to smeta njihova stvar!!! Kralju samo napred!!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter