0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/Screenshot

FENOMENALNA ATMOSFERA U PARTIZANOVIM REDOVIMA: Željko Obradović se takmičio sa igračima pred Cedevita Olimpiju! (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.23 u 16:06

Spremni su za drugi meč.

Košarkaši Partizana Mozzartbet gostovaće ekipi Cedevita Olimpije u drugom meču polufinala AdmiralBet ABA lige večeras od 18 časova. Crno-beli su pobedom u Beogradu poveli sa 1:0 u seriji, pa se tako nalaze na korak od finala i obezbezbeđivanja još jedne serije protiv večitog rivala Crvene zvezde.

Partizan je utakmicu protiv ekipe iz Ljubljane igrao u nedelju uveče, a već u ponedeljak je autobusom putovao u Sloveniju. Ipak, ni to nije pokvarilo raspoloženje u taboru srpskog kluba, a dokaz smo videli na treningu crno-belih.

Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović igrao je neku igru zajedno sa Nanelijem protiv još dve grupe igrača. Videli smo osmehe i sjajno raspoloženje na licima košarkaša i trenera.

– Pričali smo o tome da su igrači Cedevita Olimpije, pre svega Omić, ali i ne samo on dobri u skoku. Nisam to video, da neka ekipa toliko skokova upiše kao oni protiv nas u prvoj utakmici. To se ne dešava ni na prijateljskim utakmicama gde je jedna ekipa iz nižeg ranga. Daćemo sve od sebe da to ne bude tako u drugoj utakmici. Pokušao sam sinoć da rasporedim minutažu koliko je to moguće jer znamo da nas već sutra, nepunih 48 sati od prvog duela čeka novi meč – istakao je trener crno-belih pred ovu utakmicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter