1
Domaći fudbal

Nis.28.02.2023. trener Vojvodine Radoslav Batak tokom utakmice Radnicki Nis - Vojvodina

BATAK PORUČIO DA ZA NJEGA I KLUB NEMA ODMORA: ’Imaćemo dosta aktivnosti, jer treba da donesemo niz odluka!’

Objavljeno: 30.05.23 u 23:50

Strateg Novosađana radi odličan posao.

Fudbaleri Vojvodine su ove sezone imali solidnu sezonu, ali nije se moglo reći tako na početku sezone. Imali su malo lošiji start, a to je doprinelo promenu na klupi. Do februara ih je vodio Milan Rastavac, da bi nakon njegovog otpuštanja, došao Radoslav Batak. Od kako je ih je Batak preuzeo, imali su neverovatan niz od 15 utakmica bez poraza, da bi im na put stao Čukarički u polufinalu kupa. Novosađani su na kraju zauzeli petu poziciju sa 63 boda, a igraće kvalifikacije za Ligu Konferencija.

U poslednjem kolu Mozzart Bet Superlige Srbije remizirali su sa drugoplasiranim TSCom 1:1, a strateg ’stare dameRadoslav Batak rekao je da su imali problema pred ovo gostovanje.

Imali smo dosta problema pred ovo gostovanje, jer nisam mogao da računam na šestoricu povređenih i jednog suspendovanog igrača. Međutim, kao i uvek na raposlaganju sam imao dosta kvalitetnih momaka, iako nismo uspeli da pobedimo, imam dosta razloga da budem zadovoljan onim što je ekipa pružila. To sam rekao i igračima po završetku susreta. U završnici se domaćin povukao, imali smo stalnu inicijativu, ali nismo uspeli da postignemo još jedan pogodak. – započeo je.

Istakao je da je zadovoljan igrom mladog Miletića.

-Pojavio se u Bačkoj Topoli mali Vladimir Miletić, igrao veoma dobro i pokazao da na njega ozbiljno možemo da računamo u narednoj sezoni. Gol Čumića, takođe, bio je sjajan i to je nešto na šta je navikao sve navijače našeg kluba. – dodao je.

Naveo je da je tim na pauzi do 17. juna, ali da će članovi stručnog štava imati dosta aktivnosti u klubu.

Tim je na pauzi do 17. juna, za kada su zakazani lekarski pregledi pred početak novih priprema. Za to vreme, iako smo mi, članovi stručnog štava na odmoru, imaćemo dosta aktivnosti u klubu, jer treba da donesemo niz odluka kada je u pitanju ekipa za narednu sezonu. Sportski sektor će imati sastanak ovog utorka, posle kojeg će imati neke stvari biti jasnije. – zaključio je Batak.

 

4
1

1 Komentara

  1. „.. Još jedan utorak, ne, to ne mogu da podnesem
    Taj dan je baksuzan, zar nije dosta što je jesen?
    Utorke mrzim – i tačka…“ – Đ. Balašević

    Prođe i taj baksuzni utorak, a ništa nam nije jasnije, nego li dan ranije.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter