0
Domaći fudbal

Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, speaks during his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TERZIĆ GOVORIO O POJAČANJIMA: „Špic je blizu, i to ne jedan nego dva“! (VIDEO)

Objavljeno: 29.05.23 u 14:55

Direktor „crveno-belih“ nije želeo da imenuje potencijalna pojačanja

FK Crvena zvezda je predstavila danas novog trenera, Baraka Bahara. Zvezdan Terzić i izraelski stručnjak su odgovarali na razna pitanja novinara, koja su se ticala očekivanja, taktike ali i pojačanja, koja se priželjkuju na Marakani.

Prvi čovek Zvezde je istakao da klub poseduje kvalitet ali da isto tako fali sveža krv.

 Svesni smo kvaliteta Zvezde, ali i potreba da se donese sveža krv i sveža energija, nova snaga koja je potrebna Crvenoj zvezdi, naš skauting tim je uradio mnogo, neke stvari privodimo kraju, poslednja dva meseca uključili smo i Baraka Bahara u to, usaglasili smo kakav profil igrača nam je potreban. Pokazali smo da znamo da radimo, trofeji koje smo osvojili daju nam za pravo da budemo i malo prepotentni.

VESTI O ZVEZDI:

Terzić nije hteo da otkriva o kojim igračima je reč ali je dodao da je u pitanju pozicija napadača.

– Nikad ne pominjemo imena pre nego što ne parafiramo igrače, ne želimo da otežavamo sebi pregovaračku poziciju. Mada ovde u Zvezdi zidovi imaju uši.

– Špic je blizu, ne jedan nego dva – zaključio je Terzić.

 

11
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter