0
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda's head coach Dusko Ivanovic and Filip Petrusev (L) during basketball match between Crvena Zvezda and Emporio Armani Milan

PETRUŠEV O PLASMANU U FINALE ABA LIGE: ’Tu smo gde treba da budemo!’

Objavljeno: 29.05.23 u 17:50

Zvezdin centar bez dlake na jeziku.

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale AdmiralBet ABA lige savladavši Budućnost iz Podogorice u oba susreta rezultatima 93:55 i 97:56 i pokazali da su tek tako za otpisivanje i da im je falila sreća za plasman u Top 8 fazu Evrolige. Oni protivnika u finalu čekaju u duelu Partizana i Cedevite Olimpije, koji su juče odigrali, a ’crnobeli’ su poveli u seriji 1:0, pobedivšii ih rezultatom 85:70.

Košarkaš Zvezde, Filip Petrušev je govorio o susretu sa Podgoričanima i rekao da su bili dovoljno agresivni, motivisani i koncentrisani.

-Osim tog nekog slabog starta, koji nije bio kako treba, na šta smo brzo reaogvali, u ostatku meča cela ekipa je bila dovoljno agresivna, motivisana i koncentrisana. Kada igramo tako, onda sve ostalo dolazi samo od sebe, što je na kraju i uslovilo ubedljivu razilku. – započeo je on.

Istakao je da su tu gde treba da budu, u finali i da imaju sve što je potrebno za titulu.

-Tu smo gde treba da budemo, u finalu. Imamo sve što je potrebno za titulu, znamo šta treba da uradimo i naše je da izađemo motivisani i spremni za čvrste i jake utakmice u finalu, ko god nam rival bio. – zaključio je Petrušev.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter