7
Košarka

Zeljko Obradovic (L) and Ostoja Mijailovic President KK Partizan-Zeljko Obradovic Promocija Novi Trener Head coach Beograd, 28.06.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PARTIZAN PONOVO NE IGRA SUPERLIGU: Potvrđeno da su crno-beli ponovo van srpskog takmičenja!

Objavljeno: 29.05.23 u 11:37

Ponovo bez nastupa.

Košarkaši Partizana su samovoljno istupili iz Superlige Srbije prethodne sezone, a takmičenje u elitnom rangu naše košarke propustiće i ove takmičarske godine, sada je ta odluka i zvanična. Nju je potvrdio direktor takmičenja Aleksandar Grujin u izjavi za Sportski žurnal.

Tom prilikom je objasnio i kako će izgledati nadmetanje za titulu.

Prvoplasirani klubovi iz A i B grupe činiće jedan polufinalni par, u finale ide tim koji prvi stigne do dve pobede. Prva utakmica biće odigrana 4. ili 5. juna. Drugi finalista je Crvena zvezda. Prva utakmica za šampiona Srbije je četiri dana nakon završetka finala ABA lige. U donošenju odluke vodili smo se naravno i interesima seniorske reprezentacije Srbije.

Ovo je druga godina zaredom da crno-beli ne igraju najjaču ligu naše zemlje, pa se crveno-beli ponovo smatraju apsolutnim favoritima za trofej.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
4

7 Komentara

  1. Mezimče svih režima od Tita pa naovamo radi šta hoće bez ikakvih posledica..Država im pokloni 17,5 miliona Evra,oni ih spiskaju i sad odbijaju da igraju domaću ligu.Pa i da hoće da je igraju ne mogu jer nemaju dovoljno domaćih igrača zbog skupocenih stranaca i pogrešne politike Partizaia..

    2
    3
    Odgovori
  2. Dokad će ovaj mali klub da radi sta ga je volja bez ikakvih posljedica,dok glodari to podržavaju i ne vide dalje od nosa kole daju podršku!
    Ispoštuje propisane kazne!!!

    4
    1
    Odgovori
    • Ili si neobavesten ili nepismen za ovo podrucje, ali KKP je institucija koju uvazava Evropa… Koliko, pa video si ove sezone, kao i kakve pohvale stizu na adresu u Humskoj… Sto se tice tvog kluba on je u fudbalu stvarno dobar za nase uslove zahvaljujuci vlastima, a sto se tice kosarke mogli biste mnogto bolje, ali imate Covica koji funkcionise muljanjem… KKP ne igra KSL, razlog je poznat… Prosle godine u finalu ABA CZ je pobedila sa tri poena razlike u 5 utakmici, a da nije pobedila MULJATOR je pripremio korpus pijanih i drogiranih ispred ulaza u Pionir, obzirom da su bili izbaceni, pa je Partizanovim porazom izbegnuta tragedija… Od njega ocekujem i ove sezone provokacije a i nemile scene u finisu ABA…

      1
      4
      Odgovori
      • DRUZE. NE MOZES IGRATI ABU BEZ DA IGRAS SRPSKU. SAMO STO VAS SNS PODRZAVA. DA JE NEKA ORGANIZACIJA TAKMICENJA U BETON LIGU BILI VELIKI ILI NE. PRAVILA SU TU DA SE POSTUJU.

        3
        2
        Odgovori
      • Upravo o ovim nebulozama napunjenih glodarskih glava Tegijevom filozofijom i pričam.
        GDJE SI VIDIO da ekipa ne igra domaće prvenstvo , I ne bude kažnjena,nego naprotiv bude nagrađena najelitnijim evropskim takmičenjima.A to da je samoproglasena institucija veličina u evropi je takva laž i nebuloza da je prosto nevjerovatno. Gurnute su silne pare u taj projekat.Uglavnom poreske ,državne pare.Zato vas vole.Prosto kao pasulj.
        Ispoštujte propisane kazne

        1
        1
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter